Tillbaka i skorplådan

Min bekväma vardag som arbetslös dagdrivare har sedan en vecka bytts mot den årliga tremånaders-perioden som hårt arbetande brödkörare. Det är nu jag får sota för att jag sedan slutet av förra sommaren inte gjort mycket annat än illa åt min ekonomi. Mitt sparkapital är så gott som dränerat och om jag framöver vill ha råd med krita och drivmedel har jag inte mycket att välja på annat än att köra Kanelgifflar och Lingongrova till någon gång i mitten av augusti.

Detta betyder förstås att jag är tillbaka i Uddevalla och således har möjlighet att börja ladda upp bilderna från våren i Fontan och Västervik. Jag hoppas kunna kompensera för min bristande blogg-aktivitet under våren genom att i sommaren försöka bjussa på en bild om dagen, och för variationens skull ibland också något filmklipp.

/DO