The Gecko World

Det känns kul att kunna förtälja om ett nyligen inlett samarbete mellan mig och ett Spanien-baserat företag som går under namnet The Gecko World.

The Gecko World har sin bas i Granada och drivs utav två vänner till mig, Jonathan från Malmö och hans flickvän Sandra som kommer från Spanien. Dom jobbar med att sälja klätterutrustning, dels från sin butik, men huvudsakligen över internet via deras webbshop.

Kort och gott så säljer dom grejer till länder i hela Europa och erbjuder konkurrenskraftiga priser på allt ifrån Anasazis till E9-hoods. Trots att dom tar ut en fraktavgift för de beställningar på under 300 euro som skickas utanför Spanien, så lönar det sig oftast att handla av dom. Framförallt för oss svenskar med tanke på eurons värde mot den svenska kronan. Den totala kostnaden för exempelvis ett par La Sportiva Miura, inklusive frakten, hamnar på strax över tusenlappen och mig veterligen är det ingenstans i Sverige som man kommer över ett par sådana dojjor för mycket mindre än 1500 spänn. Är man flera som vill beställa kan man ju också slå sig ihop och få till en beställning på 300 euro så att man slipper frakten och med det får skorna, eller vad man nu än kan tänkas vilja beställa, ändå billigare.

Allt man finner på deras sida har dom i eget lager för att det ska kunna skickas på momangen och alla beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag. Således kan man, om man har tur, få det man beställt redan nästa dag. Normalt är dock att det tar två till tre arbetsdagar för grejerna att komma fram.

Det är rätt svårt att skriva ett inlägg som detta utan att låta som en försäljare. Förvisso är väl det lite själva meningen med tanke på att mitt åtagande är att försöka hjälpa dom att få igång sin försäljning här i Sverige. Men faktum är att det heller inte går att komma ifrån att det blir billigt att handla av dom. Gör ett besök på deras hemsida eller lägg till dom på Facebook och se efter själva.

/DO