Film – Fotolektion med Schenholm

I förra veckan hanns det med en andra dag ute tillsammans med Fredrik och med det blev såklart också fler fina bilder. Vi begav oss den här gången till Kullavik där jag efter några timmar kunde stryka i alla fall två problem från min ticklist i och med att jag lyckats göra de två problemen vi valt att försöka fota – Fettot från rymden och Let´s go bowling.

Dagen gick dock inte bara åt till att klättra och fota utan vi hjälptes också åt att filma de arbetsflöde Fredrik har när han är ute och fotar. Detta för att Fredrik sedan skulle klippa ihop filmen som ni ser nedan, i vilken han berättar hur han går till väga för att fånga bra bilder. Filmen innehåller många bra tips som i alla fall jag kommer att ta till mig av, så är man intresserad av att fota ska man absolut ta sig en titt!

/DO