Våren i Font 2011 – Filmen

Emil och Neil. Det är typ det enda jag har att säga om den här filmen. Utan dom hade den inte varit. Även om filmen handlar om mig vad jag gjorde under våra tre månader i Font mellan 15 januari och 9 april så är det dom som ligger bakom det mesta. I alla fall när det kommer till själva filmningen vilket väl ändå får sägas vara huvudsaken då det ju är vad som lägger grunden till det hela. Det spelar liksom ingen roll, för filmens skull, vad jag klättrar eller inte om ingen står bakom och sköter kameran. Så tack för hjälpen. Inte bara med filmningen utan också för spot, för att ni stod ut med mig hela tiden och för att ni kom med glada tillrop i mina mindre ljusa stunder.

Vad beträffar filmen i sig hoppas jag att den blir uppskattad även om den inte är något mästerverk. Kort och gott så innehåller den ett axplock av det vi filmade under resans gång och för den som är nyfiken på att se höjdpunkterna från vårens 85 dagar i Font är det bara att hugga in.

/DO