Deux faux plis en plats réels

Längst upp i området Franchard Hautes-Plaines står ett ensamt block nedkört i marken, format som ett rymdskepp. På blocket finns en enda linje och den sticker ut. Två stora rails, bländande vita av all krita som slagits på sedan problemet först sattes upp. Ända sedan jag första gången kom i kontakt med problemet via en bild på crimp.se har jag tänkt att det där är något jag bara måste göra. Det enda som håller problemet från att vara Fontans snyggaste är att det inte når mycket högre än två meter över marken. Detta i sig gör att den inte bjuder på så många flytt. Från sittande på backen gör man tre rörelser innan man hänger i kanten. Inget av moven är speciellt svårt men ihop bjuder dom på envist motstånd. För mig var cruxet en kombination av att kunna göra det andra movet så bra att jag får greppet man går till i blindo tillräckligt bra för att kunna göra dynon till kanten utan att floppa av. Denna sekvens gäckade mig när jag i söndags var på plats med Neil för att jobba in och göra problemet. Med den nya betan han gav mig gjorde jag moven ganska omgående och trodde att det skulle bli en lätt match att få ihop det hela. Men gång på gång tvingades jag försöka göra dynon utan att ha greppet jag gick från som jag ville och till slut tvingades jag ge upp.

Igår när jag kom tillbaka var jag betydligt piggare och fräschare i både kropp och framförallt hud än gången innan och jag behövde två försök för att göra problemet.

Det har gått lite trögt de sista veckorna. Motivationen som i början var skyhög har dalat av, delvis på grund utav lite sviktande väder men också på grund utav andra motgångar. Dock verkar det nu vända och jag hoppas kunna bygga upp lite självförtroende igen i takt med att jag förhoppningsvis betar av ticklisten. Det sista tre-fyra veckorna har jag lyckats dra på mig fler nya projekt än jag gjort av med och det har tidvis varit ganska frustrerande. Men jag har nu ändrat inställning till det hela och med mitt nya sätt att se på saker och ting verkar allt gå lite bättre. Projekten är fortfarande många, som sagt har dom en tendens att föröka sig, men tid har jag fortfarande innan jag ska härifrån för den här gången så om inget allt för oväntat händer ska väl förhoppningsvis ytterliggare ett gäng problem kunna strykas från listan.

/DO