Climb On vs. Antihydral

Jag vaknade nyss upp för att göra upptäckten att min hud är helt kass efter gårdagens klättring och jag vet vad som är problemet. Jag har sedan jag började klättra mycket ute provat alla sorters salvor och krämer vilka var och en sagts skulle vara den bästa vägen till bra hud. Repair, Climb-On, Elisabeth Arden Eight Hour Cream och många, många fler men mirakelkuren för min hud har visat sig vara en kräm som tyvärr inte för säljas i Sverige vilken går under namnet Anithydal. Bilden talar sitt tydliga språk och man ser skillnaden som blir om jag smetar på Climb-On (Höger hand/Vänster i bild) kvällen innan istället för torka ut salvan Antihydral (Vänster hand/Höger i bild). Folk som redan har torr hud bör dock undvika att använda den då den som sagt är till för att torka ut huden. Ibland kan den bli lite för mycket också för mig som har ganska fuktig hud och då har jag funnit att E.A Eight Hour Cream är ett bra komplement, dock ett ganska kostsamt sådant. Den sista veckan har jag slarvat med att använda krämen och jag får genast tillbaka det i form utav den dåliga huden som jag idag kommer få dras med…

Foto: Emil Rylander.

/DO