Jultävling – Vinn ett års coachning av Peter Erhard

Vi klättrare är ju inte direkt kända för att kunna stoltsera med vackra fötter och när någon som gått med fossingarna nerkörda i ett par klätterskor de gångna 25 åren blir tillfrågad om han kan tänka sig stå som fot-fotomodell känns det inte att som ironin kan bli större. Men lika fullt är det sant och fotosessionen ägde rum häromdagen och resultatet finns redan på nätet för beskådan.

Givetvis är hela grejen för bra för att inte utnyttja till något kul och då jag sitter på facit tänkte jag kolla om det är någon som kan räkna ut vilken klätterhjälte som gömmer tårna bakom sockor och skor i en utav bilder man kan se om man klickar på länken ovan. Frågan lyder alltså: Vilken känd manlig svensk klättrares fötter är det som ses bära skorna och framförallt då sockorna i bilden högst upp till vänster under texten “Jigger”?

Priset, ett år med Peter Erhard som coach med allt vad det nu innebär, tillfaller den som först lämnar rätt svar i kommentarsfältet.

/DO