Homo höger

Vädret i veckan har här på västkusten varit fantastiskt och sett till förhållandena har vi haft dom hittills kanske bästa dagarna i höst. Tyvärr har jag varit lite dålig på att ta vara på detta då jag endast två utav fyra möjliga dagar har lyckats ta mig ut i skogen. Dock får jag säga att utdelningen dessa två dagar har varit bättre än jag kunnat hoppats på då jag fått stryka ett problem från höstens ticklist efter varje dag.

På onsdagen tog vi oss en tur till Bräcke, Kim, Henke och jag. Det var mitt första besök i det urbana området och planen med dagen var att känna på ställets omtalade testpiece, Homo höger. Något som till min stora förvåning gick mycket bättre än vad jag vågat hoppas på efter allt jag hört om problemet och jag gjorde den efter dryga tiotalet försök. Sendet fångades på film och materialet slutade i det lilla klipp ni ser nedan.

Musiken i filmen har jag valt för att anspela lite på Hasse Häggkvist film, Überholsprestige, i vilken man bland mycket annat kan se förstabestigaren Joel Karlberg göra problemet.

/DO