Bye, Bye Österrikarna

Våra kära vänner Österrikarna, Hannah och Florian, har till följd av det något ostadiga vädret lämnat västkusten för den här gången för att istället ge södra Norges klättring (och klimat) ett försök.

Då jag jobbade en del förra veckan hade jag tyvärr inte möjlighet att visa dom runt så mycket som jag kanske skulle önskat och inte lyckades jag heller få tag i någon som hade möjlighet att guida just de dagar det passade gästerna. Men lite klättring fick dom ändå till. Ett par dagar i Häller i mycket fina förhållanden och två besök vid Hallinden, dessa med kanske inte fullt så gynsamma förhållanden, samt en lång och hård dag på ett soligt men blåsigt Hönö. Där skickades bland annat Autobahn, Mr.Bricolage, Pinchacolada ss, Möte i västindien, Abu Garcia, Fettot har vita jeans och dynovarianten av Psykmoppe. Vidare så var Florian i början av dagen förbi den hårda starten på Rongorongo ett flertal gånger men han lyckades aldrig riktigt få ordning på sekvenserna innan dynon och då problemet gick hårt åt huden i solen tvingades han att ge upp för att ha något kvar att ge under resten av dagen.

Florian på “Slopermanteln” vid Sjöbodarna på Hönö

Fler bilder från dagarna kommer att ramla in allt eftersom så håll ögonen öppna.

/DO