Dagens- Veckans- Månadens- Bild

Tiden bara rinner iväg och klättringen blir det inte mycket med. Ännu en helg har passerat utan att jag har det minsta spännande att rapportera. I och med allt jobb blir, som jag nämnt innan, tiden jag kan disponera åt klättring och bloggande avsevärt mycket mindre än normalt och för att intresset för denna sida inte ska dö ut alldeles tänkte jag fylla ut tystnaden med lite bilder. Jag kommer kanske inte att posta en om dagen men lite då och då för att som sagt minska risken för en lång och plågsam “självdöd”. Och den första, i vad som förhoppningsvis blir en rad, kommer här. Tagen utav Fredrik Jutfeldt vid ett besök på Skaftö, vid vad som numera kan kallas för hans hemmacrag, South Beach. Namnet på den lilla strandsektorn är taget från problemet jag klättrar på bilden.

/DO