Swiss updates

Det regnar och tur fan är det för till följd av mycket bra väder våra första tre dagar här i Ticino är fingertopparna nedslitna till benet. Det är en minst sagt stor omställning att gå från den lena Font-klättringen till att dra mellan nypiga lister och än har jag inte riktigt fått saker och ting att fungera som jag vill men jag ser det hela som en bra start-up inför hemkomsten.

Geir och Magnus far fram i en rasande takt och förgör mer eller mindre allt som kommer i deras väg. Dom har på 3 dagars klättring gjort 4 8A vardera samt flashat varsin 7C. Magnus leder dock den interna kampen dom två emellan i och med sin andra hårda flash, La Grottte de Sopirs i Cresciano. Mäktigt och vansinnigt inspirerande att se dom båda i sådant här slag.

Fredde tycks också vara i sitt livs form. Igår gjorde han La Grotte de Sopirs 7C+ och kommer när som helst att också göra La Vent nous portera 8A Chironico.

/DO