Välförtjänt vila

Efter de tre senaste veckorna är det nästan så att man glömt hur det är att vakna upp till dåligt väder och reaktionen nu skiljer sig vilt mot dom man hade i mitten utav Februari. Bland annat så känner man sig nu nästan lättad över att kunna ta en ordentlig vilodag utan att behöva känna att man slösar bort en dag på att bara ligga still.

Johan och Nicklas har åkt hem till snötäckta (?!) Sverige och efter ytterligare två dagars klättring sedan dom for känner jag mig idag ganska mör. Jag har varit långt ifrån på topp den sista veckan och jag tror att en eller kanske till och med två vilodagar kommer att göra mig gott.

Johan på Big Golden i Cuvier Rempart

Det sista har en del utav tiden i skogen gått åt till att springa omkring och känna på tänkbara projekt. Jag har hunnit spana in en del och några utav dom ligger nu till och från och gnager i bakhuvudet på mig. Tyvärr börjar jag inse att även denna resa har ett slut, trots att det är ett tag kvar innan jag ska hem, och jag börjar känna lite stress inför det hela. Jag har långt kvar innan jag rent prestationsmässigt kan känna mig nöjd med det hela och det börjar som sagt att bli hög tid att börja ta tag i allt jag vill få gjort. Snart börjar skogen också att bli full med folk, bland annat på grund av den stundande påsken, vilket enligt vissa gör det olidligt att besöka många utav de större områdena. Så förhoppningsvis får vi snart se slutet på det pågående regnvädret så att man kan komma tillbaka ut i skogen…

/DO