Tuffa tider

Livet är hårt för stunden. Delar utav Fabben-personalen i form av Johan och Nicklas är på besök i Giten. Dom har under de få dagar besöket varat på det mest brutala tänkbara vis vänt upp och ner på hela min tillvaro och min dygnsrytm är för stunden fullkomligt upp och ner vänd. Uppstigning kl.8 varje morgon för att vara skogen innan kl.12, vilket är normal tid för mitt uppvaknande, kaniner till kvällsmat, ostar för hundratals kronor och ett tempo i skogen vilket får klätterdagarna att likna maratonlopp. Som tur är försvinner orosmolnen härifrån på torsdagmorgon och jag kan återgå till min normala, mycket behagligare levnadsrytm.

Båda klättrar bra. Nicklas första dag var något han kan vara nöjd med då han i Rocher aux Sabots gjorde Graviton och Flippeur, båda second go.

Johan kommer mer och mer in i det hela för var dag och man måste nästan kalla hans framfart i Cuvier idag för en sendingspree – Holey Moley (Flash), Biceps Mou, la Berezina, Berezina-Carnage, Duroxmanie (Flash),  Duroxmanie assis. Vidare så hade han mycket bra försök på Hypothese och föll efter cruxet på Noir Désire.

En annan lunkar på så gått de går. Idag gjorde jag äntligen första movet (och det för mig sista ogjorda) på Berezina och i och med de öppnas möjligheten att kunna göra den upp. Resten känns bra så kanske kan de gå om jag får lite medvind. Det återstår att se…

 Johan på la Berezina

/DO