Dagens Fontanbild / Hale Bopp

Det sista har det blivit ganska mycket hoppande mellan stora grepp, kanske lite för mycket. Väder och vindar har gjort att den typen av klättring ganska mycket mera easy going än exempelvis slabbar och när man väl börjat är det ganska svårt att sluta. Framförallt här nere där i stort sett varje område hyser minst en fin dyno. Och nu har jag dragit på mig två projekt som jag oerhört gärna vill göra och som jag i båda fallen tror att jag är ganska nära på.  Rainbow vet ni vid det här laget mycket väl att jag slitit med och projekt nr.2 är Fred Nicoles ultraklassiker Hale-Bopp. Sammanlagt har jag gjort 20-25 försök på den vid två olika tillfällen och nu senast, igår, tyckte jag mig vara ganska nära. Tanken har varit att kanske lugna mig lite med dessa dajnos men när en ganska oannonserad regnskur drog in över Cuisiniere igår eftermiddag och blötte ner allt i sin väg var just Hale-Bopp ett ganska bra alternativ då startgreppen håller sig torra relativt länge och toppen är väldigt lätt att torka.

Så nära men ändå sååå långt bort…

/DO