Dyno-dag

Än har jag inte samlat mod nog för att fly härifrån, men jag är i full färd med att undersöka alternativen. Albarracin lockar mest men frågan är om det rent logistiskt är genomförbart (Någon som vet något om bra och billiga boenden där). Allra troligast kommer det väl dock sluta med att man sitter kvar här och ugglar för att man är för feg och för lat för våga prova något annat…

Snön ligger kvar, det förstår ni säkert, och för att inte bli helt jästa har vi igår och idag, utrustade med handdukar och borstar av alla slag, gett oss ut i skogen för att gräva fram första bästa problem.

Idag gjorde jag en kort förmiddagstur med besökande Viktor från Värnamo till först Cuisiniere och sedan Isatis. För att inte behöva lägga ner för mycket utav den tid vi hade att disponera på att skotta snö fokuserade vi oss på dyno-problem. Hale-Bopp var först ut, ett problem som jag har velat prova egentligen ända sedan vi kom hit. Kanske inte världens bästa grej att värma upp på men det gick bra. Jag hann göra mellan 10 och 15 försök innan vi var tvungna att dra vidare och det hela kändes väldigt bra. Jag var upp vid kanten och vände ett flertal av försöken och jag tror att jag har det där lilla sista i mig som behövs för att nå hela vägen. Ska bli väldigt kul och intressant att ge den en till session.

Viktor på Mortel Transfert

Vidare till Isatis och där Le mur des Carriers, väggen som bland annat hyser den beryktade Rainbow Rocket. Jag gjorde processen kort med de tre problemen till vänster om RR – Sylphide (för övrigt världens lättaste 7A), Mortel Transfert och Voltex. Det var dock inte gratis, jag fick betala mycket hud för att hålla den sneda kanten tre gånger. Viktor stötte på sitt projekt M.T men fick tyvärr inte till den. Det såg dock bra ut och förhoppningsvis kommer de inte vara några problem nästa gång.

Det stora kvällsnöjet
– Risk

/DO