Det finns fan ingen Gud

Vi börjar tappa modet. Vad vi utsätts för nu kan kort och lätt beskrivas som de ultimata skitvädret från helvetet. Efter en katstrofal förmiddag vid Rainbow Rocket i Isatis fick vi upp hoppet när vi överaskades med att få ett par torra timmar i l´Elépant. Ett l´Eléphant som senare kom att gå från fullt funktionellt för att klättra, på gränsen till njutbart, till ett fulländat snökaos på 20 korta minuter.

Jag och Jimmy försökte igår ta till ett ännu icke spelat kort, klättergymmet i Arbonne. Och jag kan ju passa på att varna er som kan tänka er att någon regnig dag ära stället med ett besök med att säga att om ni inte är beredda punga upp 1500 spänn för att få klänga lite behöver ni inte göra er besväret. Dom släpper nämligen inte in icke medlemmar. Vad beträffar vädret var inte heller bleausarderna vi pratade med där helt nöjda. Tydligen har det inte varit så här kass på över 6 år.

Lugnet före stormen

20 minuter senare!

Det är inte omöjligt att detta är nådastöten för det här Fontanäventyret. Jag kan tro att det är många som skulle ge mycket för att få sitta i ett snöigt Fontan hellre än ett ändå snöigare Sverige och som tycker att en annan är en jävla gnällspik men efter 5 veckors vistelse under vilka man kanske har haft 4 riktigt bra klätterdagar är det svårt att hålla modet uppe. Vi avvaktar ett par dagar men om inte något drastiskt sker kommer jag antagligen snart kunna siktas i mina hemtrakter igen…

Vemod…

/DO