5 dagar senare

Idag har jag klättrat för första gången sedan jag sträckte senan i högerarmen. Andra comebacken från meningslösa avbrott under den här resan. Fingret kändes förvånansvärt bra, formen förvånansvärt dålig och huden var fruktansvärt jävla dålig.

Efter att ha provat diverse lättare problem och kommit underfund med att stora planet i J.A Martin, dagens destination, inte hade något att erbjuda som lockade mig just idag gick jag till Jimmy och Sammys projekt för dagen, Vandale. Båda hade sänt den och jag gav problemet en timme. Jag gjorde i stort sett alla moven utom första vilket jag inte riktigt vågade dedikera mig till på grund av fingret. Det vet jag dock att jag gör och jag tror nog att jag kan göra problemet. Tyvärr har jag lite svårt för toppen, ett skick i blindo mellan två slopers. Förhoppningsvis kommer det att kännas mycket bättre efter att ha klättrat några dagar och fått liv i kroppen igen…

Efter typ en timmes klättring hade jag lite oväntat slitit tillräckligt med hud för att det skulle börja blöda på två fingrar och jag var tvungen att call it a day. Nu är jag lite osäker på om det rent hud-mässigt kommer att gå och klättra imorgon.

Mr. Cyclopman

Jag är oerhört lättad att jag kunde klättra med fingret idag. Var brutalt orolig ett tag. Nu vill jag bara komma igång igen och få tillbaka motivationen och självförtroendet, sen smäller det. Har mycket som jag vill och tror att jag kan göra…

/DO