Bleau visual

Fortfarande ingen klättring för min del till följd av mitt ömma finger. Jag börjar få ganska svårt att hålla mig i skinnet men tydligen måste jag vila i alla fall två dagar till. Och det hela medför en viss ångest. Varje dag här nere är guld värd i mina ögon och det är inte direkt kul att sitta bredvid och se tiden rinna förbi. Men snart, då jävlar ska jag ta igen mina förlorade timmar och fort ska de gå för jag har som sagt ingen tid att förlora.

Igår fick vi bevittna när Mickey, en gammal vän till Jimmy och Sammy, gjorde Apparement 7C+ – 8A+ (Tydligen olika grad beroende på hur lång man är). Fantastiskt duktigt klättrare. Han gjorde utöver den också Sideways Daze 8B på 20 minuter och tidigare har han bland mycket annat hårt gjort The Dagger 8B+ i Cresciano och Kheops assis 8B+. Och de bästa av allt är att ingen vet vem han är…

Jag har försökt fota lite nu när jag inte kunnat klättra men vad beträffar resultatet är jag allt annat än nöjd.

Teamwork på Apparement

Sebbe värmer upp i Bas Cuvier

Sammy leker med “Hunden” i
Cul de Chien

/DO