We are walking on SUNSHINE

Det senaste två dagarna har vi välsignats med lite bättre väder. Gårdagen var grym och idag var det kanske inte fullt lika grymt men fortfarande bra. Humöret stiger direkt från rock bottom till sky high bara för att vi kan lämna giten utan att riskera att bli bortspolade.

Carnage har sedan sist ganska frekvent cirkulerat i skallen på mig och när vi igår återvände till Cuvier passade jag fram på eftermiddagen på att försöka få den gjord. Men då crimpen man svingstartar till var lite fuktig fick jag problem. Jag gjorde starten och följande move, vilket för min del nog anses som cruxmovet, men föll flera gånger strax därefter då högerhanden floppade. Jag insåg ganska snart att jag skulle få svårt att göra den och valde att istället spara den till en lite torrare dag. Istället tog jag mig an varianten av problemet som Neil Hart visat mig under fredagens session, Carnazina. Och det är nästan så att jag skäms över att rapportera att första problemet jag gjort på det klassiska blocket med tillhörande mycket fina problem är varianternas variant. Det tog mig ett par försök att göra startdynon och andra gången jag höll den lyckades jag, trots stor brist på energi, hålla ihop det till toppen.

Dagen, som vi spenderade i Franchard Isatis, var tänkt lite som en vilodag och jag är stolt över hur bra jag lyckades hålla mig i kragen bland alla fina problem. Jag gjorde den ganska klassiska dynon Vin Rouge på några försök och efter de var det i stort sett lugna gatan resten av dagen. Med kameran i hand försökte jag föreviga de andras insatser på diverse problem och resultaten är bilderna ni har framför er.


Öööhhh?!

De sista har jag funderat en del kring de där med ståstarter. Då jag når lite längre än många andra frågar jag mig hur jag ska behandla de hela när det inte finns några definitioner. Det är lätt att bara sträcka sig så långt man når men ofta säger samvetet ifrån när jag kapar ett problem med ett par move bara för att jag når lite längre. I vissa fall är det skitsamma om moven man skippar inte direkt tillför något men om man slipper ett move eller två som av många kanske upplevs som hårda får man då ticka…?!

Över and ut
/DO