Framme

Jag är för exalterad för att kunna skriva nått bra. Vi har precis fått våran Gite och den är fantastiskt fin. Den har allt man kan önska inklusive internet!!! Helt nya världar har i och med det öppnat upp sig och lyckan ser ingen hejd…

Resan ner avklarades utan att vi stötte på några större hinder. Klockan 3 inatt checkade vi in på Formel 1-hotellet i Liege, Belgien för att försöka samla lite krafter för de återstående 40 milen. Dessa betades snabbt och lätt av idag och väl här känns det som vi gjort en resa ett par månader i tiden då vi nu befinner oss i ett på gränsen till vårigt klimat. Nästan raka motsatsen till de frostsprängda land vi igår lämnade. Visst var jag orolig när vägen på gränsen mellan Belgien och Frankrike fortfarande kantades av snödrivor och desto större är förstås lättnade när vädret här är bättre än man någonsin kunnat drömma om… Och imorgon ska vi klättra!

/DO