Puhh…

Sitter på kanten av min säng och är mitt uppe i att försöka återhämta från de två senaste dagarnas boulderbyggnationer. Gårdagen är svårslagen. Mellan kl.09.00 och 19.30 skruvades det grepp upp och ner från Fabbens boulderväggar inför dagens tävling. Dagen till ära dök en beställning med HRT-grepp upp och det var med dem som idén föddes att istället för att tejpa, skruva upp 60 problem. Efter ca. 9 timmars snudd på oavbrutet skruvande avvek jag vid halvåtta snåret för att försöka hinna till Domen och få en glimt av klättrandet på problemen jag byggt tidigare i veckan. Och ändå är inte jag den som ska klaga. Jag kan bara föreställa mig hur Johan och Erik mår som jag fått veta ska ha slitit till två i natt. Man kan ju snacka om uppoffring för att bjuda på en bra tävling. Tyvärr har jag inget hört om hur det gått men jag tror verkligen att de måste ha varit grymt…

På tal om tävling så kan jag rapportera att Bouldercupen i Västervik är avslutad. Enligt en säker källa ska det ha varit bra problem på deras grymma väggar. Skrämmande är det dock att det endast var sju startande herrar. Man kan ju faktsikt fråga sig var tävlingsklättringen i Sverige är på väg. Utav dessa sju ska iaf. Jocke Berglund ha tagit hem de hela framför allas våran Norrlänning, Geir Söderin. Tyvärr har jag väldigt vaga uppgifter vad beträffar damsidan så jag vågar inget säga om något.

Sist men inte minst så har vi ett par av de utlovade bilderna från den senaste sessionen med Johan i Mellby…

/DO