Tävlingar

Till helgen är det tävlingar. Domen och Fabben står värld för varsina totalboulders på Fredag, respektive Lördag. På Domen utlovas Luciafirande med nyskruvade och nytejpade problem och på Fabben kombineras tävlandet med Göteborgs KK´s julfest. Båda händelserna kommer med all säkerhet att bli lyckade. På Domen är det tillsammans med Magnus en annan som står för problemen och på Fabben har jag likaså lyckats nästla mig in som byggare. Och jag hoppas att folk inte vänder i dörren vid första åsynen av mina kreationer. Även om risken kanske är stor finns på Domen som sagt Magnus problem till undsättning och på Fabben kommer även Gross och Brasse-Erik ha byggt probem, vilka med all säkerhet inte kommer att vara till någon besvikelse om dom är av normal kaliber.

Jag hoppas defintivt att presseningar och elverk sätts åt sidan (ni vet vilka ni är) för dessa evenmang och att många passar på att dyka upp när det nu anordnas tävling så här på hemmaplan. Visst är det inte direkt sällsynt men det är ju ingen veckorutin dirket så passa på att uppmuntra!

INFO FABBENTÄVLINGEN: På Fabben pågår tävlingen mellan kl:12.30-16.30, prisutdelning någon gång efter kl:17.00 typ och alla som är med kan vinna fina grejer :). Kostnaden är entre+40kr (dvs. 80 eller 60kr allt kryss eller årskort+40kr) regler 60 problem på 4 timmar flest viner men alla har chans på priser, välkomna! /J. Gross

/DO