Livet i Atlantis

Fortsätter det så här så får vi fan dra till Ö&B och köpa simfötter. Det känns som man håller på att utsättas för det optimala mentala testet. Får man inte psykbryt av det här så får man det inte av något.

Vi lyckades emellertid ta oss ner till Misterhult idag, Stefan och jag. Det hela resulterade i två nya problem på blocken vi scoutade i måndags. Agua och Sticky Fingers. Den sistnämnda är en ganska fin lite lättare väggtur som jag borstade upp för att ha som uppvärmning.

Aqua kom att bli Stefans FA efter hårt torkningsarbete. Ett jättefint problem som efter den branta starten bjuder på delikata och tekniska rörelser uppför en arete.

Regnskurarna kom och gick i femminutersintervaller vilket inte gjorde det hela direkt lätt. Vi lyckades tajma det så bra att vi klättrade i samband med störtskurarna och försökte torka upp när det var uppehåll. Och en annan får, kanske dels tack vare det, återigen (snart en vana trogen) nedteckna ännu ett misslyckande. På tredje försöket från start var jag såpass högt uppe att problemet mer eller mindre skulle vara gjort men jag halkade när jag satte upp för att göra sista movet in i juggen och satt åter på marken. Hann aldrig med att göra något “sista försök” då regnet tog i ytterliggare och tvingade oss att fly med svansarna mellan benen tillbaka till bilen.

Bilder kommer…

/DO