Comeback

Nu vänder det. Idag hade jag första träningpasset efter mitt tiodagars uppehåll vilket togs till för att ge min sårade vänsterhandled en chans att återhämta sig. Och det kändes bra, både att vila och att börja klättra igen. Förvisso så kände jag mig, liksom efter alla andra uppehåll längre en 2 dagar, tack vare min ringa talang för sporten som bambi på hal is men det är som väl inget som kommer bestå. Handleden gjorde sig aldrig påmind och det var en stor lättnad. Jag vågar fortfarande inte köra utan tejp och stödband men att bara kunna klättra utan att vara rädd eller behöva ha ont är jättekul och jag hoppas att det varar…

Senaste nytt på Deadpoint mag går under namnet Obsession och blir man inte insprerad att träna och taggad att jobba på grejer när man ser den filmen vet jag inte vad som ska till för att locka en av sofflocket. Direkt när jag såg början tänkte jag att det måste vara den jävla Rich Simpson. Efter att först ha sett det här goa klippet misstar man sig inte inte första taget vad honom och film beträffar. Kunde jag bli hälften så stark som den mannen skulle jag vara mer än nöjd…

/DO