Nytt på Kolsby

Fortfarande inte frisk. Har tappat tålamodet för den här skiten och imorgon börjar jag träna oavsett dagsform. Dieten man tar till när man ligger på sjuksängen är allt annat än vad jag egentligen skulle önska och när jag kikar in under tröjan blir jag mörkrädd över vad jag inbillar mig har hänt med min kropp i och med all skit jag stoppat i mig den senaste veckan. Nu ska det bort och jag ska bli stark och åka till Åland och göra Dodo!

Vidare så har jag hittat en ny linje här i faggorna som jag är taggad att köra på. Tyvärr kanske inte riktigt tillräckligt taggad för att offra en dag här istället för i Tolered eller Fjällbacka eller Häller eller på Orust eller…

However, problemet går på en stor men i övrigt värdelös vägg, ca. 500 meter från Taket. Utöver ett par lättare problem är det bara den här linjen som går på hela väggen på hela väggen. Den startar i en vattenslipad groove och går upp över en väggsköld via två pissdåliga 3- och 2- fingerscrimpar och vidare till en bra, klockren list. Från den drar man via andra bra lister till ett gäng juggar på en svaskiva. För den som är intresserad av 7-meter lerig svascrambling går det bra att fortsätta till den mossiga toppen och hoppas att man hittar något att kravla sig upp med… För min del kommer det dock att vara stopp där då jag anser att det är mer än nog för att tillgodose mig en bestigning. Om jag någon gång kommer dit vill säga…Som jag nämnde ovan är resten av väggen värdelös sånär som på något enklare problem vilket jag aldrig i helvete kommer ta mig tid till att borsta rent. Kommer jag någon dag få för mig att göra det som uppvärmning eller för att jag helt enkelt inte kommer upp för projektet så kommer det att få bli i skicket man idag finner det.

Har för övrigt duppat projektet till Hangmans Point. Vi får se när det ges tillfälle att prova den… Tror inte det kommer bli det första jag gör men är som sagt i grund och botten väldigt sugen så det kommer helt klart bli en session i höst. Stay tuned!

/DO