Finfrämmat på Kolsby

Henrik och Jenny lyckades på onsdagskvällen komma loss från “semestern” i sommarhuset på Skaftö med småbarn, bröder, föräldrar och allt vad det nu innebär och i och med detta kunna komma på besök till mitt hemma crag, Kolsby, för lite B.
Det blev kanske inte någon enorm sendingspree men några klassiker åkte ner. Henrik var nära att repetera The real world men tappade kroppen i slutet av cruxet och åkte av. Han revanscherade sig dock snabbt genom att flasha Aint life grand eliminate 7A. Jenny tog sig an orginalversionen av problemet och var trots sin enorma brist på självförtoende bra nära att göra cruxmovet. Tror hon bara lite mer på sig själv nästa gång ser jag ingen anledning till varför hon inte skulle klättra problemet.


Henrik tycktes aldrig sluta le men som alltid gick tiden på tok för fort och långt mycket tidigare än någon av oss skulle önskat tog kvällen slut. Jag tror och hoppas dom båda fick sig en bra genomkörare och vill komma tillbaka så fort tillfälle ges…

/DO