Hällregn på Hamburgö

Var på söndagen med Walker, Lina och Matthias på Hamburgö. Det hela spolierades något av ett relativt oannonserat åskväder som kom över oss mitt under själva uppvärmningen.

Walker och jag körde på det gamla projektet Kungen. Walker han göra toppen innan regnvädret men jag hann/lyckades inte få till den och efter att det hela passerat var det allt annat än lönt att försöka.Vi fick krypa i skydd under överhänget och snällt vänta på att molnen skulle försvinna från oss. Greppen i starten som leder upp till juggarnas jugg innan det känsliga avslutet lyckades hålla sig torra och vi kunde räkna ut en beta och göra moven. Walker lyckades på sista försöket som hans med länka att till juggen. Jag gjorde aldrig det första axeldödarmovet tillräckligt kontrollerat för att kunna etablera mig i nästa sekvens. Men säger som alltid, NEXT TIME.

Har så här efteråt fått den brutalaste träningsverken på länge. Det gör verkligen ont i HELA kroppen, inte en muskel som någonsin vill klättra igen…

Fick verkligen upp ögonen för problemet. Har aldrig kört på den innan och har om jag ska vara ärlig heller inte varit särskilt lockad men när jag nu fick se hur coola och roliga moven är att göra blev jag verkligen omvänd. Vore skitkul att dra tillbaka snart och göra toppen för att sedan börja försöka länka från start. Tyvärr är den ganska svår att köra på själv och för att kunna klättra hela problemet utan att ha någon som flyttar paddorna behöver man ha bra många fler crashpads att tillgå än jag någonsin kommer lyckas få ihop… Så hör av er om ni ska dit!

/DO