Bouldercup Fysiken part 1

Jag jobbar på en lite längre historia och en kort film om gårdagens Bouldercup som ägde rum på Fysiken i GBG efter Björn Strömbergs goda initiativ. Tyvärr är varken film, bilder eller berättellse aktuellt här på bloggen ikväll.

Jag är helt färdig. De senaste två dygnen har jag sovit sammanlagt nio timmar pga. boulderbygge alabama. Läser man vad som står på 8a.nu så var det Björn och Magnus om stod för problemen men jag hoppas att jag inte bara var i vägen och att mina herrproblem inte var en total katastrof. Bakom oss var det också en samling volontärer som slet minst lika mycket med att tejpa zoner, sätta stödskruvar, bygga isolering, dömma och mycket, mycket mer. Dessa är det lätt att glömma bort men utan dom hade nog allt sett ganska annorlunda ut…

Bygget gick så bra som vi någonsin kunnat hoppats och utslaget blev bättre än vad vi trott…

Jämt var det… Geir vann efter att ha toppat samtliga fem framför tvåan Gross som gjorde fyra. Henrik Sennelöv slutade trea efter att ha flashat de tre sista problemen…

På tjejsidan vann Jenny Förander framför Karin Sterky och Ulrika Magnusson.

Kan inte låta bli att tycka lite synd om Geir som tvingades ta sig förbi tio boulders nu när det kommit fram att han tycker bouldering är tråkigt… Man får passa sig för att tro på allt som skrivs… Som på den här bloggen exempelvis. Det är bara lögn, ljug och påhitt alltihop så ni kan egentligen lika väl sluta upp med att läsa vad jag skriver på en gång…

More to com så stay tuned…

/DO