Kan inte komma på någon bra överskrift så det här får duga…

Detta kan nog komma att bli ett ganska mediokert inlägg men nått måste jag ju skriva så…

Sitter på mitt rum och slickar mina sår från gångna dagar. Just gårdagen var trots vädret ingen höjdare. Vi var ute på Hylteberget, Viktor och jag. Magnus fick inte följa med utan tog vara på dagen med en långpromenad istället. Han verkade inte alltför nöjd när vi med god hjälp av flickvännen Klara underströk vilket kanonväder det för första gången på länge bjöds och hur utmärkt det är att gå på promenad istället för göra press på Kriminell Kantarell. Tillslut var snackarn inte långt borta ifrån att brista i gråt och ska enligt mycket säkra källor fram på eftermiddagen ha låst in sig i lägenheten och hängt handdukar för fönsterna för att slippa se vad han missade. För min del kunde han gärna få tagit min plats för dagen… Det mesta gick skit men det är med all säkerhet ett resultat på för lite vila.

Jag provade på Törnrosa och när jag skulle känna på dynon första gången glömde jag att jag hade klippt in mig i bulten och halvvägs upp till greppet högg det tag i slingan och jag vände ner i dubbelt hastighet mot vad det gick uppåt och drog i berget i rasande fart varpå jag stukade min vänster stortå. Snyft 🙁 Repklättring suger… Förutom orangea leden på Domen. Den vill jag göra… Nu…

Det är bara för att Magnus lurar med mig ut annars hade jag aldrig offrat värmen och de andra bekvämligheterna på Fabben och Domen mot att frysa som en hund sittandes under någon stenjävel eller hängades i någon bult just nu. Det är svinkul att klättra ute men det sista har inomhusträningen kännts mer aktuell av olika anledningar.

På fredag ska vi bygga på fysiken och båda två tror jag ser fram emot det lika mycket. Varje gång vi ses pratar vi om det och torsdag kväll kommer nog vara lite kvällen innan julafton för oss. Bara fem dagar kvar nu…

/DO