The botten is nådd

Fan alltså. Jag har börjat ledsna på att vara sjuk nu. Har egentligen inte varit helt kry på snart en hel månad och det suger. Det hela började med influensa vilket tätt följdes av två veckors oavbrutet magont. I torsdags uppsökte jag läkare för att få hjälp och det hela lugnade sig till början av helgen. Men självklart var det inte över där utan när magen väl gett med sig och jag trodde att allt skulle bli bra hemsöktes jag av nästa plåga. Jag har en visdomstand i överkäken som är på väg att titta fram och på Söndagen började jag få ont i den och andra delar av munnen och ansiktet.


Ingen sömn natten till måndag ledde till att jag ringde till tandläkaren och bönade och bad för att få komma dit. Väl där visade det sig att jag fått en inflammation runt tanden vilken hade spridit sig till halsen och bak mot örat. För att råda bot på detta måste jag nu käka antibiotika i tio dagar… Vad kommer här näst. Kanske kan man få till ett samarbete med Betson eller Svenska spel så den som vill kan betta på vad som kommer att bli min nästa åkomma… Henrik som jag tränat med en del det sista måste tro att jag är planetens största hypokondriker när jag dyker upp på träningspass efter träningspass och gnäller på den ena skavanken efter den andra… Sorry H…

Dieten…

/DO