Grattis Magnus Högström Nordisk Mästare

Officiellt så är det ju så att Magnus Mitbö i helgen blev Nordisk Mästare. Inofficiellt så är det Magnus Högström som blev det kan man säga. Så här gick det nämligen till: Båda Magnusarna toppade finaleden vilket tvingade det hela till en superfinal i vilken Mitbö slog i underkanten på greppet Magnus slog uppe på. Högström utropades segrare innan man kom på iden att köra ytterligare än superfinal då man tyckte att det var lite för jämt för att kora en segrare. I superfinal #2 gick norrmannen snäppet längre och blev därför Nordisk mästare -08

Rätta mig om jag är helt fel ute men enligt de internationella reglerna får det bara var en superfinal och på Nordiska Mästerskapen bör man väll följa de internationella reglerna??? Om så hade varit fallet och man hade stannat efter den första superfinalen så hade Magnus Högstöm vunnit, alternativt hade de båda fått dela segern?

Men oavsett så tycker jag att det är bra gjort som fan Magnus…

/DO