Snow, hey oh!

Vi ser inte ut och har inte gjort på hela dagen. Det snöar så in i helvete och vi vågar oss inte ner för kullen vi sitter på. Alla har murat in sig i var sitt litet hörn av någon av lägenheterna och det är inte mycket som händer vilket ger mig tillfälle att skriva lite.

Det har varit ganska kallt de senaste dagarna och sticket har varit suveränt. Tyvärr har jag haft svårt att brottas med kylan och inte kunnat vara still och vila något när vi varit ute vilket har lett till att jag inte orkat lika mycket som innan.

Min hud har varit stört bra. Den läker bättre än någonsin. Igår efter en dagssession i Cresciano, tredje dagen påt, var jag övertygad om att vila skulle bli ett måste idag men när jag vaknade imorse var fingrarna inte ens ömma och jag hade nog kunnat klättra till och med vassa problem idag med. Så lite fortunet är det nog med snön ändå så att jag tvingas vila kroppen som börjar bli ganska öm.

Har äntligen hitta ett projekt som jag är taggad att köra på – Malounk i Brione. En överhängande historia på bra rundade lister där cruxet blir att matcha en kristallklädd läpp för att sedan göra ett långt drag till toppjuggen. Har gjort alla move och länkat alla sekvenser utom en så vi får se. Det kommer nog gå om jag får tillfälle att köra på den. Tyvärr så om det fortsätter så här så kommer det att bli omöjligt att köra dit upp.

Det bekymrar mig ordentligt med den här snön och nu när det börjar bli dags att boka flygbiljetten hem till jul börjar jag fundera. Det kan tyvärr vara så att det är kört med klättringen här och då är frågan om det är värt att sitta här och vänta utan att kunna göra ett skit. Surt i så fall då jag tror att jag är i ganska mycket bättre form än jag någonsin varit. Vi får se hur det hela utvecklar sig men det är inte omöjligt att jag åker hem snart och börjar spara pengar för nästa äventyr…

/DO