Vilodag all over

Ännu en vilodag som man tvingas försöka tvingas fördriva. Vi har börjat hänga med amerikanen Garreth som är den sista kvar här av medlemmarna i Team Amerika så när som på Dave Graham som man då och då tycker sig skymta i skogarna.

Vi tog med familjens (som vi hyr lägenheten av) hund på en promenad eller som jag skulle beskriva det vansinnesmarch upp på ett av bergen och till klostret som ligger där. Sjukt jävla läskigt ställe och tanken på att det är folk innanför de vita betongmurarna som aldrig lämnar berget skrämmer skiten ur mig.

Det har kommit en del snö den gångna helgen vilket har spoilerat en del av våra planer men vi har trots detta kunnat klättra ganska flitigt. På lördagen åkte vi till Chironico och jag fick sänt mitt rainy day project “Arabald 7B”. På söndagen var aktiviteten i Cresciano som är stället som lämpar sig bäst efter snö stor och bland ett femtiotal “Svenssonklättare” uppenbarade sig också en spridd skara strongboys, bland andra – Ty Landman, Magnus Mitdbö, Jon Cardwell, Guntram Jörg och givetvis också Dave Graham.

Imorgon ska Garreth visa oss Brione. Ska bli så stört kul. Vi har suttit i hans lägenhet hela eftermiddagen och kollat på filmer från dalen och av filmerna och hans berättelser att döma är det stört bra.

More to come…

/DO