Restday

Äntligen får jag tillfälle att skriva lite i lugn och ro. Tyvärr har jag inte så mycket att skriva om som jag inte redan berättat. Idag hade vi vilodag och det regnade. Men det var inget som vi var ledsna över, utan snarare tvärtom. Det var lite av en lättnad att inte behöva plåga sig själv med tanken på att det råder bra förhållanden utan att vi utnyttjar dem på bästa sätt. Istället såg vi till att ta vara på tillfället som gavs till att vila, när vi egentligen inte hade några andra alternativ. Vi låg inne i vår Gite och gjorde mest ingenting. Emellanåt lyckades man samla precis tillräckligt med kraft för att orka skriva några rader till detta inlägg.

BILD 1508

Magnus och Björn blir räddade från gatan
och in i värmen i vår Gite för en natt

Den annars över lag gråa dagen lös upp en smula när damen i paret vi hyr Giten av kom förbi med en obeskrivligt god äpplekaka, på vilken vi lite då och då småfestade resten av dagen.

BILD 1607

Det hela var nog nyttigt för läkandet av min förylning. Men jag måste ju erkänna att det i grund och botten känns jävligt fel att sitta fem minuters bilfärd från vad som är kännt att vara något av världens bästa klättring. Visst det finns en del som inte är så sjukt bra och egentligen inte särskilt mycket roligare än det vi har hemma men så finns det också mycket som är så sjukt jävla obeskrivligt bra. Problem som Magic Bus i Buthiers Piscien vilken vi utnyttjade en del av vilodagen till att leta upp och kolla in är linjer som jag byter vad som helst mot att få klättra. Ska bli kul att se om man har någon chans att göra den när förkylningen läkt ut.

VI har börjat träna stretching på kvällarna och det är inte helt utan att det märks av dagen efter. Ska försöka vara disciplinerad och verkligen se till att det blir av varje dag.

Avslutningsvis kommer det lite bilder från gångna dagar med bland annat Sammy som ger sig hän på La Baleine 7C

BILD 1519

BILD 1536

BILD 1538

BILD 1510

BILD 1571

BILD 008

All text “Bild” kommer bytas ut mot riktiga bilder så fort blogger slutar bråka.

/DO