We are off

Mindre än 12 timmar till avfärd. Nu smäller det. Om ca. 40 timmar befinner jag mig tillsammans med Jimmy Karlsson, Sammy Dahlman och Tobias Andersson i Fontainebleau där vi stannar till början av November. Den första av de två veckorna kommer vi även ha Magnus Högström och Björn Strömberg hos oss. Efter den tredje November minskar manskapet med 25 % då Tobias i samband med att vi lämnar Font åker hem till Sweden och fortsätter sin skolgång. Under November månad och en bit in i December kommer vi sedan att befinna oss in Swiss och närmare bestämt den lilla byn Klaaro i direkt närhet till Cresianio. Vi kommer att klättra där samt i Chironico, Magic Woods, Brione och förhoppningvis även någon dag i Val di mello, Italien.

At the moment försöker jag få ordning på packningen men har inget trög utan skriver lite istället.

Förhoppningsvis kommer det gå att följa äventyret ganska frekvent här på bloggen så stay tuned!

WE ARE OFF!!!
/DO