Rasta Rasmussen

Äntligen blev det tillfälle för Stefan Rasmussen med familj att pallra sig över till västkusten för en visit. Halva måndagen och hela tisdagen ägnade jag mig åt att visa dem runt krokarna kring Mellby, Utby samt lite snabbt i Gamlestaden. Tanken var att vi även skulle hinna med Tollered men det var lite mer än vi mäktade med så vi fick spara det till nästa gång.

Kolla Stefans Blogg – BlocV-Vik

Det blev Mellby och Chaseing the dragon för hela slanten och Stefan var fast besluten att repetera Magnus problem vilket han också gjorde efter lite jobb och ett betabyte. Det hela var kanske inte helt otippat men med tanke på förutsättningarna med förkylning och lite tidspress så måste jag tycka att det var bra gjort. Det är ett svårt problem att göra på kort tid det sliter brutalt mycket hud vilket märktes på Stefans fingertoppar.


Innan återfärden till Västervik hanns det med ett kort stopp vid La bousse-blocket i Utby där Stefan flashade La bousse och hann med ett par snabba tries på sittstarten innan mörkret. Tyvärr ledde inte dessa till något send trots att det var nära. Mynta som är familjens duracellkanin kunde inte vara sämre än pappa utan invigde sina nya klätterpjuks med en onshigt av en namnlös 3+ slabb.

/DO