Häller

Lördagen måste jag klassa som den finaste höstdagen hittills. Efter viss beslutsångest var det Häller som blev destinationen och i slutet av dagen ville jag inte därifrån. Det suger att man inte har obegränsat med energi och framför allt hud… Hade så varit fallet hade jag nog varit kvar ännu…

Försökte förstås på Springgirl men till mitt stora förtret var jag inte lika nära som sist. Har dock fattat var man ska ta kanten nu så kan jag bara flyga dit igen så kanske ( – Tack Kalle). Jag hittade ett annat sätt att stå och provade en gång men aldrig mer pga. av feghet. Skyller det hela på att landningsbanan och avsaknaden av spot.

Körde i slutet lite på denna assis. Skitroliga flytt men tycker det är svårt att hålla uppe kroppen. Blev det någonsin klart gällande namn och grad, vet bara att det var på tal typ här – LÄNK

/DO