Diggit

Har man inte problem så skapar man sig… I det här fallet så har det så att säga med bra problem att göra, boulderproblem.

I och med att hösten kommit och sommargästerna flytt hem så är det åter fritt fram att rota vidare under överhänget på blocket i Studseröd. Igår var det säsongspremiär så att säga och vi gjord stora framsteg då vi fick bort det som var planerat att bli de två sista stora blocken i landningen som skulle behöva flyttas. Men så finns det ju nästan alltid också ett men och i det här fallet så innebar men;et att i samband med att vi fick bort de två blocken så rasade ett annat stort block som vi inte trodde gick att rubba och rullade ner och kilade sig längst ner i överhänget. Därmed är linjen Crab Schak fortfarande inte klätterbar förrän vi fått bort det blocket….

Före

Efter

Men det är defenetivt more to come så stay tuned!

/DO