Lysekil buldring

Trots att helgens förkylning som för en stund gav med sig senare kom på återbesök med febern som bonus så gick de inte att strunta i det faktum att tisdagskvällen verkade komma att bli den bästa vi haft på länge och eftersom jag den senaste tiden varit lite varit sugen på ett litet område i Lysekil vid namn Stångehuvud var det oundvikligt att hamna där.

Jag hade varit lite i kontakt med en av killarna som satt upp problemen och som är i färd med att rita en förare över stället. Han hade kasst med tid men lovade ändå att komma ut och ge en snabb tour så vi fick lite koll på stället vilket vi tackar allra ödmjukast för.

Bjuder kanske inte oändliga mängder problem men några pärlor finns det absolut och det är som jag ser det ett välkommet tillskott till bouldering i Bohuslän. Kul är det också att dom verkligen lägger ner energi på förare osv.

Infiniti

Ville och vill verkligen klättra en linje som går under projektnamnet Infiniti. Tyvärr får det vänta tills Marco som står för större delen av problemen i omgivningen har gjort FA´n. Jag var stängningen till trots på och kände lite och det ska kunna gå med lite jobb och lower temps. Många move är det dock att hålla ihop så… hardish…

Kommer defenitivt bli flera framtida besök här…

/DO