Slimmy och Slammy på besök….

Först och främst vill jag passa på att gratulera först Magnus till helgens fantastiska prestationen i Norge där han trots lång sjukdom vann en inbjudningstävling och slog bland andra Magnus Mitbö – Nu när du har så mycket cash kanske jag kan få min pengar? Sedan förtjänar även SR ett minst lika stort grattis då han gjort sitt brutalt hårda projekt David o Goliath i Falla Taket, Västervik. Han föreslår 8A+, kanske 8B – Film

Så till händelserna här i krokarna. Över helgen har jag haft Jimmy och Sammy Dahlman på besök, dels för lite jobb men mest för att klättra.


De anlände på fredagen och samma kväll kom första och andra repetitionen i blotta ljuset från Jimmy´s pannlampa av Fujative på Prosteberget som jag satte upp på försommaren. Varje gång jag kommer dit blir jag lika amazed över hur coolt problemet faktiskt är. Något som Humle och Dumle inte verkade tycka annorlunda om. Sammy upptäckte också en möjlig länk in i den vilken jag ska försöka göra A.S.A.P.


På lördagen åkte vi till Fiskebäcksvik för att kolla in ett brant problem som jag blivit lite sugen på den sista tiden men vilket tyvärr visade sig inte vara något för oss…. Vi gjorde ett gäng lite lättare problem och njöt mest av att få vara ute i det vackra höstvädret. Jobb på eftermiddagen och på kvällen några tries på The Real World, tyvärr utan lycka.Efter morgonens jobb lyckades jag efter en kort visit i Studseröd för att herrarna skulle få göra Fishermans Freind släpa med dem till Fjällbacka. Väl där var det en helt annan temperatur och det skulle nästan lika väl kunnat vara mitten av Juli och adderat med måttligt slitna fingertoppar, förkylningar och för lite sömn var det hela dömt att leda till omotivation och misslyckanden.

Sammy gör
Fishermans Freind 7A

Jag led med Sammy när jag lämnade honom vid bussterminalen för att åka tillbaka till det som så han beskrev det lät som rena helvetet back in Oslo…… Som väl är så är det bara lite drygt en månad kvar tills vi åker – Först Font två veckor sedan Swiss på obestämb tid….

/DO