Ledig Lördag och Fabben Makeover

Helgen som gick var egentligen första helgen sedan i början av Maj som jag var helt ledig från jobb och andra förpliktelser och givetvis ville jag utnyttja tillfället till något vettigt.

Söndagen var inplanerad sedan tidigare i veckan men Lördagen?? Andra helger har det alltid funits någon som skullat ut men nu var plötsligt alla upptagna. Jag chansade och åkte till GBG ändå och väl där dök Ljungby duon Jimmy och Sebbe upp vilka hade planer på att klättra rep indoors men vilka jag som tur var lyckades styra upp något. Jag lurade med personerna i fråga till Mellby för att dom skulle få spotta mig på Enter The Dragon.

Väl där blev det uppvärmning på “Balkongen” och det visade sig att vi inte skulle komma så mycket längre än så då Jimmy och jag fastnade under Make a move 6C (!!!) vilken gradmässigt visade sig vara ett jävla skämt. Om vi nu gjorde rätt så är det rent ut sagt löjligt att den överhuvudtaget figurerat i sexaregistret – MINST 7A!
Försöksfrekvensen på den ökade i takt med att vi blev mer och mer förtvivlade över att inte kunna göra movet. Jimmy hade i alla fall sitt onda finger att skylla medan en annan bara kunde konstatera att jag inte är tillräkligt stark. Vi fick se oss besegrade och förbannde som vi var åkte vi en sväng till Jonsered men också där blev vi lyckolösa. Kanske kunde lägga lite av skulden på den förkylning som i snart två veckors tid har förföljt mig vart jag en går. Kan bara konstatera att den är summan av för mycket jobb och träning applicerat på för lite sömn. Som väl är det inte värre än att det går att köra på som vanligt.

Söndag – Fabben Makeover

Gross bjöd i veckan in mig att hjälpa till att riva ner en del av boulderväggarna på Fabben för att skruva nya boulders vilket jag självklart inte var sen att tacka ja till.


Tillsammans med Johan, Per G och Anders Lantz vigdes dagen till slit med skruvdragaren i hand och igår hade jag sån jävla träningsvärk. Men vi hann med en hel del också och ett gäng nya problem blev det. Ska bli kul att få klättra på dem.


/DO