Domen disciplin

Idag var det en dag som alla andra på Domen. Till en början ägnade jag och Von Högström oss diverse och mindre klätterrelaterade aktiviteter och hade planer på ytterligare uppsåt man vågade inte inte fortsätta då vi kände att vi var i farozonen att bli utslängda. Istället tvingades vi till träning och då båda var slitna och lata stannade vi inne. Till en början gick det skit, sedan artade sig något i samband med ett bra burn på en led som för mig känns hård för att sedan sluta lite mindre possitivt med pump upp över öronen.

Ryktet säger att den som var först med detta ökanda hopp hade sån fart att det slutade med att han inte fick stopp på svampen utan for av på andra sidan.

Efter träningen ägnade vi större delen av eftermiddagen åt vårt mission impossible i form av ett primitivt, dåligt animerat internetspel vilket vi klarat på samtilga nivåer utom just Impossible.
Tills detta är gjort är det ytterst tveksamt att någon av oss kommer att ha någon tid att ägna åt klättringen – This is way much more important!

Vidare visade det sig också under dagen att Magnus har vissa specialkunskaper vad gäller kilplaceringsteknik att dela med sig av – En del bra saker att tänka på och små smarta tips som kan komma väl till pass. Får ni läge så fråga om han inte kan berätta lite om hans sätt att gå till väga när han klättrar kil.

/DO