Helt enligt boken

Dagen har jag och Magnus ägnat åt repklättring i Utby.Vi har försökt vidga våra vyer den sista tiden och faktiskt klättrat lite trad. Eftersom vi båda är ganska nya på området har vi varit extremt försiktiga och verkligen försökt följa konstens alla regler – Allt vi gjort har vi gjort By The Book.

Vi inledde vid skivblocket där vi fick till varsin tradled. Magnus ska ju alltid vara värst och när jag knäckt honom totalt med min onsight av Gunnars Skräck kunde han ju inte vara sämre utan lade kilar åt sidan en stund och slet sig upp för Said´s 8b Gumminacken Second go. Slet är förresten fel ord att beskriva det med, promenerade upp passar bättre in.

Mr. Highstream verkade ha tjuvtränat på att lägga kil då flera satt som berget (…Hehe).
Traditionsenligt var han förstås tvungen att lägga en lite sämre första kil som kunde och skulle åka ur när han kommit en bit ovanför denna.

Med varsin bult och tradled i bagaget avrundade vi dagen på Utbys pizzeria där bagaren än en gång gjorde ett försök att lura Magnus på pizzakartongen. Denna gång med lite rabbat men Magnus lät sig inte luras.

/DO