Tolered trouble

Gårdagen var händelserik och den började med att jag, Magnus, Klara och Sendit fick stifta bekantskap med en alkis på inlines. Mannen i fråga undrade varför vi drog omkring på vad han kallade “flytmadrasser” och en BLÅ hund – Sendit brun, svart, grå och lite vit och alltså allt annat än blå. Efter att ha skrämt iväg honom fortsatte promenaden mot Toleredbouldern Växelström vilken var dagens destination. Det såg ut att vädermässigt kunna bli en kanondag men värmen gick hårt åt huden på våra fingertoppar och vi påminndes om varför vi faktsikt föredrar att klättra i kyligare förhållande.

Magnus ville göra Eftersändning 7C+ vilken han trots värdelöst stick och regn både innan och under presset gjorde. När han gjort de avlustande 6C movet och nådde den skumma mantlingen började det förstås, som grädde på moset haggla blandat med mera regn varpå Magnus efter våran upplysning utbröt: Börjar det regna nu då står jag här tills det torkat!

Magnus värmer upp

Klara vara farligt nära att ha nockat Magnus som agerade spottare med karatemovet nr.1 i samband med att hon helt utan kontroll mer eller mindre studsade av en slabb.

När regnmolnet försvunnit utom synhåll gick vi en sväng om planet Fina Areten där jag ville prova den upplysningsvis fulare av de enligt mig två fina areterna närmligen Fula areten. Som väl var gjorde jag den på första försöket för i samma stund som jag tog toppjuggen och bröt över så började århundradets hagelskur rasa över oss och molnet hade uppenbarligen inte tyckt vi fått nog utan vänt tillbaka för att aga oss ytterligare. Efter detta hade vi alltså fått nog och flydde åt varsitt håll, jag till Domen och Magnus och Klara till Sushibaren.

Imorgon ska jag till rygg och ledkliniken och få min onda rygg utknådad så det är vila i two days straight som gäller men i helgen så smäller det…

/DO