Downtown in Oldtown

Idag följde jag alltså med Magnus till ett gäng block i Gamlestaden och när jag åkte hemifrån såg det ut att kunna bli en dag i misär då regnet bara öste ner men vädergudarna ville oss väl och bjöd på uppehåll även idag.

Det hela kändes lite urban och man kunde bland blocken finna de flesta gamla prylar, men trots det var klättringen bra och det bjöds några superlinjer. Bland andra satte Magnus upp Down town in old town vilken klättermässigt är det coolaste problem jag sett i GBG. Sekvensen han tillslut löste det med är fantastsikt häftig och är något man sällan återser någon annanstans än på ett inomhusgym. Han visste dock inte om det var det lättaste sättet att göra den på men han förselår 7C+ viket den säkert håller så se till att pallra er dit och försök repetera – Den är väl värd några tries!

Film på Downtown… och ev. lite bilder kommer imorgon.

/DO