7C av Fredrik

Har varit bortrest ett par dagar och det har hunnit hända en del borsett från det jag var med om på min resa. Jag kan rapportera att Magnus Högström är i bra form och har gjort den fjärde (?) repetitionen av Alla vill till himelen och det över bara två paddor. Han gjorde även Ferdinand ss på en kvart samt Abe Index och ett par hårda flashar.

Men det jag ska komma till i det här inlägget är att Fredrik Dahl från Gunnbo närra Västervik har gjort sin tredje 7C när han tillsammans med Stefan Rasmussen besökte Brudberget i Stockholm. Problemet han gjorde heter Ballistic Brothers. Han ska ha åkt av en blöt topp på sitt flashförsök.

Samma dag som Rasmussen gjorde Resilent 8A åkte Fredrik av ståstarten som även den är 7C med ett move kvar på siit flashförsök där. Det verkar som det lossnar nu för honom.

Gammal bild på Freddan

Stefan Rasmussen gjorde Supercool 7C

Mer om resan till Kjuge tillsammans med Mange i kommande inlägg.

/DO