Updates

Oskar Rennstam Rubbmark forstätter att skicka hårda kjuge-testpieces och har senast gjort tredje (?) repetitionen av Kalle Boströms Huggsexa. När Kalle först gjorde den så graderade han den 7B+ men den har kommit att stiga i grad allt eftersom. Tony Lamiche som gjorde första repetitionen ska efter att ha gjort den sagt att han klättrat 8B boulders som känts enklare.

Said verkar göra ett sista ryck Spanien innan han ger sig vidare till Marocko för att bulta nya leder där. Den senaste veckan har han onsightat 2 8b, 3 8a+ och gjort en 8a second go. Under den senaste månaden han spenderat i Spanien har han sammanlagt klättrat sex 8a, sju 8a+, fyra 8b och sist men inte minst en 9a. Läs hans blog på Petzlteam.com – Länk

Tomas Johansson från Göteborg har gjort The king 7C i Almenäs, Borås. Att döma av allt man läst och alla bilder man sett på detta problem så verkar det vara en blivande klassiker – Grattis!

Det var väll allt för den här gången.

/DO