Snowday

I skrivandets stund har jag precis kommit hem från Studseröd där jag äntligen gjort Fishermans Freind. Jag har haft väldigt svårt för det problemet men sedan vi gjorde om landningen så är det lite lättare då jag inte tvingas hålla upp kroppen lika mycket som jag gjorde innan för att komma ifrån blocket man då startade från. Idag var första gången jag gjorde det startmovet och andra gången jag höll crimpen man då drar till så gjorde jag den. Innan hade jag gjort mitt bästa för att få ren toppen från dom dryga 15 centimetrarna snö som låg där när jag kom men det var ändå inget kul att mantla upp isflaket där – Jag var skiträdd : )

När väl den var gjord började det återigen snöa och jag nöjde mig för idag och flydde hem in i värmen.

Jag är ledsen men det blir inga bilder idag heller. Ingen film heller då kameran inte ville vara vän med ljuset så det blev i princip helt svart. Det beror antagligen på min placering av den.

I tidningen Bohuslänningen läste jag idag följande i anonnsidorna:

Uthyres
Vindön, Orust
1 r.o.k med 2 sovalk. havsuts…
bla,bla, bla

Man blir frestad att hyra stället och träna där hela sommaren – Någon som är på? Leva på ravioli och bröd och vatten och snåla järnet för att ha råd med krita och nya klätterskor. Kanske kan man tjäna någon slant genom att polera båtar på varvet. Det är nästan en plan. Nu är det enda jag behöver en belaymonkey…

/DO