News

Stefan Rasmussen är i farten igen och har idag gjort två nya förstabestigningar på Kyrksternarna nämligen “Resilent 8A” och “Salvation 7C”

Just Resilent ser ut att en av de sjukare starter jag sett med händer och fötter på i princip samma grepp efter att man gjort första movet. Stefan kommenterar den som “avig”. Film på den finner man på The Lowdown – Länk

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera samt hoppas att man någon gång i framtiden kan göra den.

Det har varit lite trögt deras blog det sista så det är kul att det börjar hända saker igen.

Fredrik Dahl som man hör bakom kameran har också varit i farten den senaste tiden och har trots dåliga knän bland annat gjort förstabestigningen av en länk mellan “Soill” och “Collector” på Fruberget samt tickat två 7B – Keep it up

/DO