Payback och updates

Idag har jag tvingats jobba halva dagen av min slavdrivare till far. Ständigt gick jag och tänkte på projektet i Taket som jag skulle ut till senare under dagen. Vädret var på morgonen kanon och jag kunde knappt bärga mig tills jag fick komma hem ge mig ut.

Väl hemma var vädret fortfarande ok så jag valde att slappa och käka chips en timme för att ladda upp med lite ny energi efter att ha bränt alla mina krafter under förmiddagens minst sagt hårda arbetstimmar.

När jag packat ihop mina prylar och gjorde en sista check ut genom fönstret stog regnet som spön i backen – INTE NU. Vädret har ju som jag nämnt ett antal gånger varit med mig varje dag de sista så jag ska inte klaga men de kunde väll väntat en dag så jag kunde köttat på projektet…
Strax efter att jag gjort den fasansfulla upptäckten utbröt min Homer Simpson docka som jag fick i julklapp “Calm down. Everyone is gonna be just fine As long as i have enough beer…”

Förhoppningsvis bättre väder imorgon då jag planerar en trip till Utby.

Nästa vecka bär det av till Stockholm i dagarna tre. Hoppas östkusten bjuder bra conditions. Förresten ingen som har en bra vägbesrivning/förklaring till vart Brudberget ligger?

Some news aswell – Stefan Petterson, Peter Bosma och Anja Hodann verkar ha kommit hem från deras vistelse i Hueco Thanks. Alla tre tycks ha klättrat väldigt bra och tickat hårda problem. Framförallt Bosma som enligt ryktet gjort 16 7C+ och hårdare samt två 8A flashar – Svenskt rekord?
Här en länk till Bosmas hemsida där ticklist och komentarer till alla problem han gjorde finns – Länk

Jag vill också flasha 8A : ( Eller ja, jag hade varit nöjd med att göra en 8A…

Magnus Högstöm har också gjort bra ifrån sig i veckan då han gjort bl.a. Royal Madness 7C+, Kamajii också den 7C+ samt ett par hårda förstabestigningar.

På kvällarna har jag de sista börjat exprimentera med Moviemaker så inom kort kommer en nya rulle med klätterporr finnas på marknaden till försäljning – beräknad release är Juni 2015 och pristet kommer ligga på omkring 514 kronor exemplaret. Stjärnorna i filmen är världsklättrare som jag, jag och jag…

/DO